Średnia ocena systemu:
<< < 647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

" sprawny i szybki system"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 19:29
"Bardzo czytelny i pełen niezbędnych (i prawdziwych) informacji. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 19:18
"Rewelacyjna strona przejrzysta i co wazne PERFEKCYJNIE ZROBIONA!!! Musicie panstwo miec wysoko wykwalifikowanych pracownikow...... Gratuluje!!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 19:10
"Just wish that e-commerce in Poland would increase to the point of allowing customers to pay online with credit cards. Bank transfers are a real pain."
Ocena:starstarstarstar
2005-08-18 17:36
"Przejrzysty, umożliwiający klientowi łatwie rozeznanie się w sytuacji. Voucher mailowy doszedł bardzo szybko i zawierał wszystkie przydatne informacje. Tylko pogratulować."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 17:27
"Bardzo szybka odpowiedz na rezerwacje orazh potwierdzenie otrzymania zaliczki, ponadto szczegolowa i wyczerpujaca informacja o obiekcie."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 16:52
"OK!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 16:14
"Formularz jest dobrze zrobiony, przynajmniej można bez problemu zobaczyć czy są wolne miejsca. Tak dalej!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 15:48
"Bardzo sprawna funkcja takiego systemu rezerwacji. Szóstka."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 15:48
"troszkę niejsności w internecie i sposób samej rezerwacji ale na szczesciwe wszedzie podany jest numer rezerwacji telefonicznej"
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-18 15:45
"Wszystko dopięte na tzw, ostatni guzik...Moje gratulacje..."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 15:32
"Wręcz idealny i bardzo wygodny system rezerwacji."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 15:30
"Po wstępnym zarezerwowaniu obiektu trudno jest go znaleźć w bazie. Może warto byłoby stworzyć zakładkę "twoje rezerwacje"?"
Ocena:starstarstarstar
2005-08-18 15:29
"szkoda że dopiero po wpłaceniu zaliczki informuje sie na którym piętrze mieści sie apartament, a to ważne dla podróżujących, szczególnie jeśli w budynku nie ma windy."
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-18 15:21
<< < 647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.083 s