Średnia ocena systemu:
<< < 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Bardzo Dobry kontakt -od lat korzystam z owych usług - jak narazie nigdy się nie zawiedliśmy.Pozdrawiamy zespół KiM ze Szczecina "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-08-04 23:08
"wszystko O.K"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-08-03 17:09
"Bardzo szybki i dobry kontakt. Kilka dni trwało potwierdzenie przelewu przez właściciela, ale dzięki szybkiej reakcji pracownika in.Turs.net byłam szybko załatwiona i zadowolona. Pozdrawiam."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-08-02 12:19
"Profesjonalne pod każdym względem. Polecam"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-08-02 09:57
"Seul petit probleme , lors de la reservation , l envoi par fax est compliqué ( pratiquement plus de Fax en France ) "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-08-01 12:36
"Wskazana bylaby jednak mozliwosc bezplatnej rezygnacji."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-30 10:32
"С бронированием не было никаких проблем."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-30 08:26
"wszystko w najlepszym porzadku"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-27 23:20
"Bardzo dobry i miły kontakt."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-27 19:04
"System rezerwacyjny jak zwykle na 6 :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-27 14:46
"Dziękujemy za pobyt"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-24 10:33
"Profesjonalne doradztwo miejsca zakwaterowania skierowane pod plany wynajmującego"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-23 13:19
"Swietne miejsce"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-20 15:33
"Wszystko sprawnie i szybko,co więcej dodać."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-19 16:56
"Rezerwacja przebiegła sprawnie. Wiarygodni. Polecam."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-18 17:24
<< < 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.029 s