Średnia ocena systemu:
<< < 10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"System przyjazny użytkownikowi"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-12-02 20:57
"Brak mozliwosci posortowania apartamemntow wedlug np. ceny"
Ocena:starstarstarstar
2017-12-01 20:31
"Praca z wami to przyjemność. Pozdrawiam serdecznie!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-11-27 20:33
"Polecamy"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-11-26 21:33
"Rezerwacja bardzo sprawna ze strony personelu. Zarówno znakomity kontakt jak uprzejmość, służenie radą, pomocą, spełnianie życzeń i szybka reakcja na zadawane przez nas pytania dotyczące rezerwacji .Jestem bardzo zadowolony z rozmowy z konsultantem Waszego Serwisu i załatwieniem pobytu przez Wasz System Rezerwacji i ponownie przy następnej okazji będę z niej korzystał."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-11-26 15:28
"Super szybko"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-11-25 17:49
"System rezerwacyjny jest bardzo dobry , wszystkie informacje są poprawne i zgodne z opisem . Dziękuje na pewno skorzystam z tego serwisu ponownie . "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-11-23 15:11
"Polecam :) Miła obsługa :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-11-18 13:26
"Jestem bardzo zadowolona gdyż po raz kolejny korzystaliśmy z waszych usług. Pani która miała dyżur w sobotę 04.11.2017 około godziny 17 bardzo nam pomogła z rozwiązaniem problemu, za co jestesmy bardzo wdzięczni gdyż nie zostawiła nas z problemem samych . Naprawdę dziękujemy tej Pani za pomoc i gratulujemy wspaniałego Pracownika . Pozdrawiam serdecznie. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-11-17 18:09
"Helpful staff"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-11-14 15:46
"Jak zawsze wszystko świetnie działa :-)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-11-12 15:05
"Rezerwacja bardzo sprawna"
Ocena:starstarstarstarstar
2017-11-08 22:54
"Szybka reakcja na zapytanie o termin i cenę, precyzyjne informacje. Nic dodać, nic ująć"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-11-02 11:05
"Doskonala organizacja. Jestem zachwycona. Dziekuje bardzo za wspanialy pobyt. Danuta J."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-11-01 17:34
"POLECAM"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-10-30 14:04
<< < 10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.063 s