Średnia ocena systemu:
<< < 9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Rezerwacja przebiegła szybko i pomyślnie:)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-01-03 23:07
"Dla turystów z Polski, szczególnie w kwestii płatności (nie sprawdzałam możliwości płatności z zagranicznego konta i w euro) dogodniejszy system niż na airbnb. Poza tym, szybko i bardzo komunikatywnie wszystko działa."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-01-02 15:35
"Super szybka rezerwacja bezpośrednia i prosta polecam ten system "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-01-02 14:26
"Skorzystałem z oferty inTurs już któryś raz z rzędu- z każdym kolejnym jestem coraz bardziej zadowolony. Szybko, pewnie i w dobrej cenie. Dobry kontakt, po skorzystaniu z usług otrzymałem stały rabat na kolejne rezerwacje. Polecam i na pewno nie raz jeszcze skorzystam."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-01-02 12:42
"Bez zarzutu funkcjonuje."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-12-30 11:30
"Z systemu korzystałem już wiele razy i zawsze byłem zadowolony, zawsze spełniał moje oczekiwania. Pozdrawiam JS"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-12-28 10:31
"SUPER"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-12-17 17:18
"Jestesmy bardzo zadowolebi na pewno będziemy Polsce ad innym"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-12-17 15:02
"Polecam "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-12-14 16:33
"Kolejny raz się przekonałem ze system rezerwacyjny działa wyśmienicie. Polecam"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-12-13 11:35
"Nie mam zastrzeżeń.Wszystko zgodne z opisem."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-12-10 20:31
"Bardzo dobra i szybka informacja."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-12-10 14:14
"Easy"
Ocena:starstarstarstarstar
2017-12-08 11:19
"Szybka rezerwacja. System rezerwacji bajka Wole chyba nawet niż booking "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-12-06 10:47
"Działanie systemu rezerwacyjnego bardzo proste, przejrzysta strona i bardzo dobre opisy apartamentów wraz ze zdjeciami, bardzo korzystna rzecza była także mozliwosc zmiany rezrwacji oraz płatność Właścicielowi na miejscu. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-12-03 13:27
<< < 9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.061 s